Χρήση πιστωτικής κάρτας

Οι αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Oι κάρτες, οι οποίες είναι αποδεκτές από τη συνεργαζόμενη τράπεζα Εθνική Τράπεζα της  Ελλάδας είναι οι Visa, MasterCard, Maestro, Discover, Diners Club, American Express όλων των τραπεζών. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η χρήση από τη συνεργαζόμενη τράπεζα του πρωτοκόλλου SSL.

Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον Αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • IBAN: GR7101107810000078144030299
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail: [email protected]

Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier. Εξαιρούνται τα ογκώδη η πολύ βαριά προιόντα όπως κλίβανοι νυχιών τα οποία δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή.

Click Away

Κάντε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 697 331 8345 ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και πληρώστε με την χρεωστική και πιστωτική σας κάρτα στο φυσικό μας κατάστημα.